Pravila nagradne igra "Odaberi najbolji dizajn muških majica za trening"

Članak 1.

Organizator nagradne igre „Odaberi najbolji dizajn muških majica za trening“ je Unbroken Fitness d.o.o, Ladislava Kralja 20, 40000 Čakovec, OIB: 17969008365.

Nagradna igra provodi se sa ciljem promocije web trgovine Unbroken Fitness i Facebook stranice Unbroken Fitness Hrvatska.

 

Članak 2.

Nagradna igra počinje u utorak, 29.09.2015., a završava u nedjelju (04.10.2015.) do ponoći.

 

Članak 3.

Nagradna igra se održava na Facebook stranici Unbroken Fitness Hrvatska. Pravo sudjelovanja imaju svi koji su slijedili upute za sudjelovanje, objavljene ovdje ili uz objavu o nagradnoj igri na Facebook stranici.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je podijeliti objavu o nagradnoj igri (naslovna slika galerije slika „Nagradna igra – Odaberi najbolji dizajn muških majica za trening“) te lajkati jedan od ponuđenih dizajna (iz iste galerije slika). Lajkanjem određene slike tu sliku označavate kao Vama najdražu.

 

Članak 4.

Svatko može lajkati više slika te si na taj način povećati vjerojatnost da bude dobitnik.

 

Članak 5.

U nagradnoj igri ne smije sudjelovati obitelj zaposlenika Unbroken Fitness d.o.o.

 

Članak 6.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati i strani državljani.

 

Članak 7.

U ovoj nagradnoj igri određuju se 3 dobitnika od kojih svatko dobiva jednu majicu po vlastitom odabiru i popust od 20% na sve kupnje u našoj web trgovini do kraja veljače 2015. godine. Birati se može između svih majica (muških ili ženskih) iz web trgovine Unbroken Fitness (unbrokenfitness.eu).

Nagrade se ne mogu mijenjati za novac.

 

Članak 8.

Izvlačenje će se održati u ponedjeljak, 05.10.2015. u podne. Dobitnike ćemo izvlačiti na slijedeći način. Najprije ćemo odabrati 3 slike sa najviše lajkova. Svi koji su lajkali jednu od tih slika idu u izvlačenje i među njima ćemo odabrati 3 dobitnika.

Imena dobitnika biti će objavljena na Facebook stranici Unbroken Fitness Hrvatska. Ako ćete biti jedan od 3 sretnika, u inbox naše Facebook stranice dužni ste nam u roku od 48 sati poslati podatke o adresi na koju ćemo poslati Vašu nagradu (ime, adresa, mjesto i poštanski broj), zajedno sa modelom majice koji ste odabrali kao nagradu te njenom veličinom.

Nagrada se šalje poštom u našem trošku.

 

Članak 9.

Slanjem nagrade dobitnicima prestaju sve obveze koje Unbroken Fitness d.o.o. ima prema dobitnicima.

 

Članak 10.

Sudionik ove nagradne igre prihvaća ova Pravila nagradne igre.