Kupovina bez rizika

Ovdje možete pronaći sve najbitnije informacije o načinima plaćanja i sigurnosti plaćanja, o dostavi i cijenama dostave. 

Želimo da se osjećate sigurno i dobro kada kupujete u Unbroken Fitness web trgovini. Iz tog razloga ovdje navodimo sve informacije koje su potrebne kako bi se tako i osjećali. U slučaju da Vam nismo pružili informaciju o nečemu što smatrate bitnim, kontaktirajte nas putem e-maila (support@unbrokenfitness.eu) ili klikom na „Kontaktiraj nas“. Puno uspjeha u treningu i životu te ugodnu kupnju želi Vam Unbroken Fitness.

 

Načini plaćanja i sigurnost

Nudimo Vam opcije:

 • virmanskog plaćanja: plaćanje putem opće uplatnice u internet bankarstvu, u banci, pošti i sl.
 • plaćanje karticama (VISA, VISA Electron i MasterCard): odvija se preko poznatog i sigurnog servisa za plaćanje – PAYMILL. Na taj način omogućili smo Vam da Vaše iskustvo u poslovanju sa nama bude jednostavno i sigurno.

Kod online prodaje sigurnost plaćanja igra izuzetno bitnu ulogu. Zato smo je i mi shvatili ozbiljno te smo plaćanje u potpunosti povjerili trećoj strani, tj. provjerenom servisu plaćanja PAYMILL. Najrazvijenija tehnologija i veliko iskustvo u provođenju online transakcija ovaj sustav čine sasvim sigurnim.

One koje bi htjeli pročitati više o sigurnosti upućujemo na slijedeći link:

PAYMILL: https://www.paymill.com/en/security

Sve cijene na stranici izražene su u valuti HRK (kn). Cijene izražene na stranicama web trgovine su konačne cijene, odnosno na njih se dodatno ne obračunava porez. Na cijenu proizvoda još se dodaje samo iznos koji odgovara troškovima dostave.

 

Koje je vrijeme potrebno za isporuku naručenih proizvoda?

Proizvode šaljemo prvi radni dan nakon Vaše narudžbe, a vrijeme potrebno za dostavu varira ovisno odakle naručujete. U pravilu, vrijeme potrebno za dostavu za kupce iz Hrvatske je 2-5 radnih dana.

 

Izdavanje računa

Naša je politika da račun dostavljamo u paketu zajedno sa naručenim proizvodima.Svaki račun je izdan u skladu sa hrvatskim zakonima te je fiskaliziran. 

 

Cijena dostave

 • Sa svakom kupovinom ukupne vrijednosti IZNAD 160 kn, ostvarujete pravo na BESPLATNU DOSTAVU.
 • Sa svakom kupovinom ukupne vrijednosti ISPOD 160 kn, naplaćuju se troškovi pakiranja i dostave u iznosu od 20 kn.

 

Pogodnosti koje Vam nudimo

 • Besplatna dostava za svaku kupnju vrijednosti veće od 160 kn
 • Poklon iznenađenja za svaku kupnju ukupne vrijednosti iznad 500 kn
 • Mogućnost povrata ili zamjene naručenih proizvoda

 

Povrat ili zamjena naručenih proizvoda

Želimo da u svakom trenutku budete sigurni da ste obavili dobru kupnju. Iz tog razloga omogućavamo povrat ili zamjenu naručenih proizvoda.

 • Povrat novaca dajemo samo u slučaju naše pogreške i to za one proizvode koji su vraćeni kao novi te nenošeni proizvodi. Naručivanje pogrešne veličine ili krivog modela majice nije naša pogreška (za izbjegavanje ove situacije preporučamo da proučite tablicu sa informacijama o veličinama). Naručivanje pogrešnog modela majice ili trening pomagala također nije naša pogreška. Ukoliko na našem proizvodu postoji greška te ukoliko ste dobili krivi model, veličinu ili boju, tada se radi o opravdanim razlozima za povrat ili zamjenu naručenog proizvoda.
 • Kako bi ostvarili pravo na povrat novaca ili zamjenu proizvoda, kontaktirajte nas putem e-maila (support@unbrokenfitness.eu) u roku od 14 dana. Rok od 14 dana započinje sa danom kada ste primili naručeni proizvod.
 • Zadržavamo pravo odbijanja primitka vraćenih proizvoda u slučaju kada su uočljivi tragovi nošenja, pranja ili bilo kakvih oštećenja.
 • Troškove povrata u slučaju naše krivnje snosi Unbroken Fitness (npr. kada je poslan pogrešan proizvod ili proizvod sa greškom).
 • Ukoliko se Unbroken Fitness ne može smatrati krivim za pogrešnu narudžbu, tada kupac sam snosi troškove povrata (npr. naručivanje pogrešnog modela majice, pogrešne boje ili veličine).
 • Povrat novaca (u slučaju kada ne želite zamjenu proizvoda) vršimo uplatom na račun sa kojeg je izvršena uplata ili na drugi račun po Vašoj želji.

 

Informacije o veličinama majici

Veličine majici određene su njihovom širinom i duljinom. Kako bi saznao koja je idealna veličina za tebe, odaberi jednu od svojih majica za koju smatraš da je idealne veličine. Raširi majicu na ravnoj površini i uzmi metar. Izmjeriti ćemo širinu i duljinu majice.

Širina se mjeri cijelom širinom majice, odmah ispod spoja rukava i širine majice (ispod pazuha). Duljina se mjeri od vrha ramena (odmah pokraj ovratnika) prema dolje.

Slijedeći korak je usporediti svoje željene mjere (širinu i duljinu) sa tablicom u kojoj su navedene mjere naših majica. Uzmite u obzir da su izražene mjere izračunate za majice prije njihovog pranja. Računajte da je skupljanje po širini najviše 3%, a po duljini najviše 5%.